top of page

Stichting Werkbank Drechtsteden

Er komt binnenkort meer informatie hierover!

zie artikel facebook !

Stichting Werkbank DrechtstedenGepubliceerd door Virginia Jobse · 14 december om 7:00 · Ik ben Rischma Fagoe – Jainandunsing, jurist en eigenaar van Ayush Juridische - en Onderzoeksburo & Ayush Administratie. In mijn bedrijf bied ik mijn klanten op zowel juridisch als administratief ondersteuning. Mijn klanten zijn ondernemers en particulieren. Ondernemers bied ik ondersteuning met het opzetten van hun onderneming, de administratie, bezwaarschriften. Particulieren bied ik ondersteuning tijdens ontslag en bezwaarschriften. Problemen ontstaan vaak ontstaan doordat mensen te laat om hulp vragen. Hulp vragen is niet gemakkelijk, maar het kan een hoop nare situaties voorkomen.Ik ben begonnen met een vakantiebaantje op mijn 15e en ik ben altijd blijven werken naast mijn studie. De studie rechten heb ik gekozen, omdat ik mensen wilde helpen in mijn beroep. Het is erg mooi te zien hoe mensen groeien en die bepaalde situaties overwinnen. Hoe negatief omgezet wordt in positief. Ik geef mij cliënten ook mee, dat zij zelf de kracht hebben om het negatieve om te zetten in het positieve. De Stichting Werkbank Drechtsteden

Ongeveer 3 jaar geleden vroeg Arthur mij aan te sluiten als medeoprichter en bestuur van de Stichting Werkbank. De doelen en werkzaamheden sloten direct aan op mij als persoon en datgene wat ik altijd al deed. Mensen helpen, motiveren en begeleiden. Vanuit mijn werk als jurist zie ik mensen na verlies van hun baan en andere privé – situaties verdwijnen in depressie zaken tal van diverse procedures en afwijzingen van sollicitaties. Via de werkbank kan ik ze helpen, motiveren en ondersteunen. Als werkcoach en bestuurslid van Stichting Werkbank ervaar ik veel voldoening en blijdschap om mensen te helpen. Het is erg prettig om mensen te helpen en een luisteren oor te bieden. Als juriste kan ik mensen al in het voortraject sturen naar de juiste weg en/ of voorbereiden op een juridische procedure.Bij de locatie Papendrecht hebben wij mooie momenten beleefd. Wij hebben veel werkzoekenden gesproken en kunnen helpen. Het was prachtig om mensen weer gemotiveerd en geïnspireerd weg zien te gaan. Werkzaam zijn voor de werkbank heeft veel voldoening, nieuwe contacten en zelfs vriendschappen opgeleverd voor ons, maar ook voor de bezoekers.Wij weten nooit wie er komt, maar elke persoon heeft zijn eigen verhaal. De Stichting Werkbank in Dordrecht biedt de gelegenheid om meer mensen te helpen! Werkbank Dordrecht heeft een leuk team, en ontzettend gemotiveerd. Samen met zijn allen zullen wij meer bereiken, daar ben ik overtuigd van.Iedereen is welkom bij de Werkbank!Ik zie u graag vanaf 12 januari 2018 bij de Werkbank in Dordrecht! Na 12 januari 2018 is de Werkbank Locatie Dordrecht elke woensdagavond geopend.Tot ziens!

Stichting Werkbank DrechtstedenGepubliceerd door Virginia Jobse · 14 december om 7:00 · Ik ben Rischma Fagoe – Jainandunsing, jurist en eigenaar van Ayush Juridisch - en Onderzoeksburo & Ayush Administratie. In mijn bedrijf bied ik mijn klanten op zowel juridisch als administratief ondersteuning. Mijn klanten zijn ondernemers en particulieren. Ondernemers bied ik ondersteuning met het opzetten van hun onderneming, de administratie, bezwaarschriften. Particulieren bied ik ondersteuning tijdens ontslag en bezwaarschriften. Problemen ontstaan vaak ontstaan doordat mensen te laat om hulp vragen. Hulp vragen is niet gemakkelijk, maar het kan een hoop nare situaties voorkomen.Ik ben begonnen met een vakantiebaantje op mijn 15e en ik ben altijd blijven werken naast mijn studie. De studie rechten heb ik gekozen, omdat ik mensen wilde helpen in mijn beroep. Het is erg mooi te zien hoe mensen groeien en die bepaalde situaties overwinnen. Hoe negatief omgezet wordt in positief. Ik geef mij cliënten ook mee, dat zij zelf de kracht hebben om het negatieve om te zetten in het positieve.

De Stichting Werkbank Drechtsteden

Ongeveer 3 jaar geleden vroeg Arthur mij aan te sluiten als medeoprichter en bestuur van de Stichting Werkbank. De doelen en werkzaamheden sloten direct aan op mij als persoon en datgene wat ik altijd al deed. Mensen helpen, motiveren en begeleiden. Vanuit mijn werk als jurist zie ik mensen na verlies van hun baan en andere privé – situaties verdwijnen in depressie zaken tal van diverse procedures en afwijzingen van sollicitaties. Via de werkbank kan ik ze helpen, motiveren en ondersteunen. Als werkcoach en bestuurslid van Stichting Werkbank ervaar ik veel voldoening en blijdschap om mensen te helpen. Het is erg prettig om mensen te helpen en een luisteren oor te bieden. Als juriste kan ik mensen al in het voortraject sturen naar de juiste weg en/ of voorbereiden op een juridische procedure.Bij de locatie Papendrecht hebben wij mooie momenten beleefd. Wij hebben veel werkzoekenden gesproken en kunnen helpen. Het was prachtig om mensen weer gemotiveerd en geïnspireerd weg zien te gaan. Werkzaam zijn voor de werkbank heeft veel voldoening, nieuwe contacten en zelfs vriendschappen opgeleverd voor ons, maar ook voor de bezoekers.Wij weten nooit wie er komt, maar elke persoon heeft zijn eigen verhaal. De Stichting Werkbank in Dordrecht biedt de gelegenheid om meer mensen te helpen! Werkbank Dordrecht heeft een leuk team, en ontzettend gemotiveerd. Samen met zijn allen zullen wij meer bereiken, daar ben ik overtuigd van.Iedereen is welkom bij de Werkbank!Ik zie u graag vanaf 12 januari 2018 bij de Werkbank in Dordrecht! 

Na 12 januari 2018 is de Werkbank Locatie Dordrecht elke woensdagavond geopend. Tot ziens!

bottom of page